scari de interior

Exemple scari

scara lemn

scara lemn

scara lemn

scara lemn

scara lemn
scari interioare

Placare scari interioare

Daca aveti o scara din beton construita pentru a finaliza scara treubuie sa o placati cu trepte si contratrepte. Scara dupa placarea treptelor cu lemn capata o cu totul alta imagine, mai rafinata.

Treptele si contratreptele trebuie sa fie egale sau cu o mica marja intre trepte de cel mult 5mm.

Cand se face placarea scarilor cel mai important lucru este umiditatea treptelor din beton, ele nu trebuie sa aiba o umiditate mai mare de 2% pentru a nu avea problem cu treptele din lemn. Da ca se monteaza trepte din lemn peste trepte din beton cu o umiditate mai mare de 2%, treptele se vor deforma si la scurt timp se vor grupa.

Daca treptele din beton sunt foarte denivelate, singura solutie pentru a le placa este sa nivelam cu sapa de beton pentru a fi aproape de cota standard.

Montajul se face pe structuri de beton, lemn sau metal. Placarea betonului cu lemn se face prin lipire cu aditiv bi-component. Executia si montajul treptelor este unul profesionist, de calitate.

scara lemn scara lemn scara lemn


Placarea treptelor se face prin lipire cu spuma poliuretan si fixate cu suruburi pentru a nu deforma treapta. Acesta lucrare este una de placare a treptelor unei scari din beton cu lemn de stejar baituit culoarea nucului. Materialele folosite sunt de calitate, lemnul fiind tratat special pentru a asigura o durabilitate marita.