0720.047.895
Scara lemn
POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI DE PRELUCRARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL Introducere Acest document contine politica de confidentialitate si de utilizare a datelor cu caracter personal a Stil Compact Design S.R.L. persoana juridica de drept privat, cu sediul social in Jud. Ilfov, Comuna Cernica, Sat Balaceanca, str. Garii nr. 9, EUID ROONRC.J23/2360/2008 avand cod fiscal 22395971, (denumita in continuare „Stil Compact Design” sau „noi”, in acest document).

Stil Compact Design va respecta confidentialitatea si se angajeaza sa va protejeze datele cu caracter personal. Acest document va va informa cu privire la modul in care procesam datele Dvs. personale, atunci cand vizitati site-ul nostru (indiferent de locul din care il vizitati) si va va informa si despre drepturile Dvs., precum si modul in care legea va protejeaza.

  Acest document este furnizat intr-un format stratificat, astfel incat sa puteti face click pe zonele specifice stabilite mai jos. De asemenea, va rugam sa folositi Glosarul pentru a intelege semnificatia unora dintre termenii utilizati in acest document.
  1. Informatii importante si cine suntem noi
Scopul acestei Politici

Acest document, are rolul de a va informa despre modalitatea in care colectam si procesam date cu caracter personal, ca urmare a utilizarii de catre Dvs. a acestui site web, inclusiv orice date pe care le puteti furniza prin intermediul acestui site, cand incheiati cu noi un contract pentru a va presta un anumit serviciu, atunci cand va inscrieti la newsletter-ul nostru, achizitionati un produs sau un serviciu sau luati parte la un concurs. Acest site nu este destinat pentru copii si nu colectam constient/intentionat date referitoare la copii. Este important sa cititi aceasta politica de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, impreuna cu orice alte informatii/notificari/politici pe care vi le-am comunicat sau vi le vom comunica in alte ocazii, atunci cand colectam sau procesam datele Dvs. personale, astfel incat sa fiti pe deplin constienti de modul si motivul pentru care procesam datele Dvs. Aceasta Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal are rolul de a completa/suplimenta alte informari, nefiind destinata sa le inlocuiasca.

  Operator

Stil Compact Design este operator si responsabil pentru datele dumneavoastra personale. Am desemnat o persoana responsabila in ceea ce priveste datele Dvs. si careia ii puteti adresa intrebari in legatura cu aceasta Politica. Daca aveti intrebari despre Politica noastra de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, inclusiv orice solicitari de a va exercita drepturile Dvs. legale, va rugam sa contactati Managerul de Confidentialitate, folosind coorondatele de contact de mai jos: Detalii de contact Posta electronica: office[@] designscari.ro Adresa postala: Jud. Ilfov, Comuna Cernica, Sat Balaceanca, str. Garii nr. 9 Numar de telefon: Mobil: 0720.047.895  

Aveti dreptul de a formula o plangere in orice moment Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ( ANSPDCP - www.dataprotection.ro). Cu toate acestea, am aprecia oportunitatea de a ne ocupa de problema Dvs., inainte de a va adresa ANSPDCP, asadar va rugam sa ne contactati in prealabil. Modificari la Politica de Confidentialitate si de Prelucrare a datelor cu caracter personal si datoria Dvs. de a ne informa de modificari

Aceasta Politica privind confidentialitatea si de Prelucrare a datelor cu carater personal poate fi actualizata de catre noi ocazional. Este important ca datele personale pe care le detinem despre Dvs. sa fie exacte si actuale. Va rugam sa ne informati daca datele Dvs. personale se schimba in timpul relatiei cu noi.   Linkuri de la terti Acest site poate include linkuri catre site-uri web terte, plug-in-uri si aplicatii. Facand clic pe aceste link-uri sau acceptarea acestor conexiuni, puteti permite tertilor sa colecteze sau sa divulge date despre Dvs. Noi nu controlam aceste site-uri terte si nu suntem responsabili pentru Politicile acestora de confidentialitate sau modul in care prelucreaza date cu caracter personal. Cand parasiti site-ul nostru, va incurajam sa cititi Politicile de confidentialitate si de prelucrare a datelor cu caracter personal, a fiecarui site web pe care il vizitati.  
  1. Datele pe care le colectam despre Dvs.
Date cu caracter personal, sau informatii personale, inseamna orice informatii referitoare la o persoana, care conduc sau pot conduce la identificarea unei persoane. Nu se incadreaza in acesta notiune, datele care nu mai pot fi atribuite unei persoane, datele devenind astfel anonime. Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre Dvs. pe care le-am grupat dupa urmeaza:

 

De asemenea, colectam, utilizam si divulgam Date agregate/combinate, precum date statistice sau demografice in orice scop. Datele agregate pot fi derivate din datele Dvs. personale, dar nu sunt considerate date personale potrivit legii, intrucat aceste date Nu dezvaluie direct sau indirect identitatea Dvs. De exemplu, este posibil sa combinam Datele de Utilizare a web site-ului, pentru a calcula procentul de utilizatori care acceseaza o anumita caracteristica a site-ului. Cu toate acestea, daca combinam sau conectam date agregate cu datele Dvs. personale, astfel incat Dvs. sa puteti fi identificat direct sau indirect, vom trata datele agregate/combinate ca date cu caracter personal, acestea fiind utilizate in conformitate cu aceasta Politica. De principiu nu colectam niciun fel de categorii speciale de date cu caracter personal despre Dvs. (aceasta categorie include date despre: rasa sau etnie, convingeri religioase, morale sau filozofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, apartenenta la sindicate, si datele genetice si biometrice). Singura exceptie in acesta privinta o constau datele biometrice, pe care la prelucram prin efectuarea de inregistari audio-video a Dvs. atunci cand va furnizam anumite servicii, precum participarea Dvs. la un curs / sedinta   Daca nu ne furnizati date cu caracter personal

In cazul in care avem o obligatie legala de a colecta date cu caracter personal despre Dvs., sau le colectam in conformitate cu clauzele unui contract perfectat cu Dvs. si nu ne furnizati aceste date atunci cand vi le solicitam, s-ar putea sa nu ne putem executa obligatiile asumate prin contract (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii). In acest caz, este posibil sa fie nevoie sa anulam un produs sau un serviciu pe care, in alte conditii, ar trebui sa vi-l oferim, dar va vom notifica despre aceasta imprejurare daca este cazul la momentul respectiv.
  1. Cum sunt colectate datele Dvs. personale?
  Noi folosim metode diferite pentru a colecta date de la si despre Dvs., inclusiv prin:

 
  1. a) furnizorii de analiza date/date statistice precum: Google Ireland LTD cu sediul in UE;
4.Cum utilizam datele Dvs. personale

Vom folosi datele Dvs. personale doar atunci cand legea ne va permite. Cel mai frecvent, vom folosi datele Dvs. personale in urmatoarele situatii: In general, nu ne bazam pe consimtamantul Dvs. ca fiind o baza legala pentru prelucrarea datelor Dvs. personale.   Scopuri pentru care vom folosi datele Dvs. personale

Am stabilit mai jos, intr-un tabel, o descriere a tuturor modurilor in care intentionam sa procesam datele Dvs. personale si care este temeiul legal al procesarii. Va rugam sa retineti ca este posibil sa procesam datele Dvs. personale in baza mai multor temeiuri legale, in functie de scopul specific al procesarii. Va rugam sa ne contactati, daca aveti nevoie de detalii despre temeiul legal specific pe care ne intemeiam pentru a procesa datele Dvs. personale, in cazul in care in tabelul de mai jos este prevazut mai mult de un temei legal.  
Scop/activitate   Tipul de date   Temeiul legal pentru prelucrare  
Pentru a va inregistra ca un client nou   (a) identitatea (b) contact   executarea contractului cu Dvs. sau negocierea incheierii unui contract  
Pentru a procesa si livra comanda si/sau furnizarea de servicii, inclusiv: (a) gestionarea platilor si taxelor; (b) colectarea si recuperarea debitelor datorate catre noi.   (a) identitatea (b) contact (c) financiare (d) tranzactie   (a) executarea contractului cu Dvs. (b) necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a recupera debitelor datorate catre noi)  
Pentru a gestiona relatia noastra cu Dvs., care va include: (a) Notificari despre modificarile aduse termenilor sau politicii de confidentialitate si prelucrare a datelor cu caracter personal (b) Solicitari adresate Dvs. prin care sa va exprimati pararea cu privire la noi sau serviciile oferite de noi, precum sondajele.   (a) identitatea (b) contact (c) profilul   (a) executarea contractului cu Dvs. (b) necesare pentru a ne conforma unei obligatii legale (c) necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a pastra inregistrarile noastre actualizate si pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre)  
Pentru a va permite sa participati la un concurs, tombola sau la un sondaj   (a) identitatea (b) contact (c) profilul (d) utilizarea   (a) executarea contractului cu Dvs. (b) necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta si a dezvolta afacerea noastra)  
Pentru a administra si a proteja afacerea noastra si acest site web (inclusiv depanare, analiza datelor, testarea, intretinerea sistemului, suport, raportare si stocare a datelor)   (a) identitatea (b) contact (c) tehnice   (a) necesare pentru interesele noastre legitime (pentru desfasurarea afacerii noastre, furnizarea de servicii de administrare si IT, securitatea retelei, pentru a preveni frauda si in contextul unei reorganizari de afaceri sau a unui exercitiu de restructurare a grupului) (b) necesare pentru a ne conforma unei obligatii legale  
Pentru a va furniza continut al web site-ului si reclame relevante si de a masura sau de a intelege eficienta publicitatii oferita Dvs.   (a) identitatea (b) contact (c) profilul (d) utilizarea (e) tehnice (f) marketing (a) consimtamantul Dvs (b) Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a studia modul in care clientii utilizeaza produsele/serviciile noastre, pentru a le dezvolta, pentru a dezvolta afacerea noastra si pentru a ne planifica strategia de marketing)  
Utilizarea de date statistice si analitice, pentru a imbunatati site-ul nostru, a produselor/serviciilor, marketing, relatiei cu clientii (a) tehnice (b) utilizarea   Necesare pentru interesele noastre legitime (pentru a defini tipurile de clienti pentru produsele si serviciile noastre, pentru a pastra site-ul nostru actualizat si relevant, pentru a dezvolta afacerea noastra si de a planifica strategia noastra de marketing)  
  Oferte promotionale de la noi

Putem folosi datele de identitate, de contact, tehnice, de utilizare si de profil pentru a ne forma o opinie asupra a ceea ce credem ca poate va doriti sau aveti nevoie, sau ceea ce poate fi de interes pentru Dvs. Acesta este modul in care vom decide ce produse, servicii si oferte pot fi relevante pentru Dvs. (noi numim aceste activitati marketing/publicitate). Veti primi comunicari de marketing/publicitare de la noi daca: (1) ati solicitat informatii de la noi; (2) ati achizitionat bunuri sau servicii de la noi; (3) daca ne-ati furnizat detaliile Dvs. atunci cand ati intrat intr-un concurs sau ati fost inregistrat pentru o promotie/tombola si, in fiecare din aceste cazuri, ati optat pentru a primi astfel de informari de marketing/publicitare. Activitati de marketing/publicitate prestate de terte parti

Va vom solicita acordul expres, inainte de a va divulga datele cu caracter personal catre orice companie in scopuri de marketing/publicitate. Dezabonare

Puteti sa ne solicitati noua sau tertilor, in orice moment, sa nu va mai trimitem sau sa nu va mai trimita mesaje de marketing/publicitare, prin verificarea sau debifarea casutei relevante pentru a ajusta preferintele de marketing/publicitare sau urmand link-urile de dezabonare din orice mesaj de marketing/publicitar trimis catre Dvs. sau contactarea noastra in orice moment. In cazul in care renuntati la primirea acestor mesaje de marketing/publicitare, acest lucru nu va afecta prelucrarea datele Dvs. cu caracter personal, in alte scopuri non-publicitare.   Fisiere cookie

Va puteti seta browserul de internet folosit, sa refuze toate sau doar unele fisiere cookie. Daca dezactivati sau refuzati fisierele cookie, va rugam sa retineti ca unele functionalitati ale acestui site web pot deveni inaccesibile sau site-ul nu va functiona corect. Pentru mai multe informatii despre fisierele cookie pe care le utilizam, va rugam sa consultati [LINK catre politica noastra de cookie-uri.] Modificari ale scopurilor procesarii datelor Dvs.

Vom folosi datele Dvs. personale, doar in scopurile pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru un alt scop si ca scopul si motivul este compatibil cu scopul initial. Daca doriti sa obtineti o explicatie, cu privire la modul in care prelucrarea datelor, pentru noul scop, este compatibila cu scopul original, va rugam sa ne contactati. Daca va trebui sa utilizam datele Dvs. personale, pentru un scop fara o legatura cu scopul original, va vom notifica si va vom explica temeiul legal care ne permite sa facem acest lucru.

Va rugam sa retineti ca va putem prelucra datele personale fara stirea sau consimtamantul dumneavoastra, in conformitate cu regulile de mai sus, daca acest lucru este necesar sau permis de lege.
  1. Divulgarea datelor Dvs. personale
 

Este posibil sa divulgam datele Dvs. cu caracter personal, catre tertii mentionanti mai jos, pentru scopurile stabilite in tabelul de la punctul 4 de mai sus. Solicitam tuturor tertilor sa respecte securitatea datelor dumneavoastra personale si sa le trateze in conformitate cu legea. Nu permitem furnizorilor nostri de servicii, sa utilizeze datele dumneavoastra personale in scopuri proprii, ci doar le permitem sa proceseze datele Dvs. personale in scopuri mentionate in acest document si in conformitate cu instructiunile noastre.  
  1. Transferuri internationale
Cu exceptia cazului in care este expres mentionat altfel in acest document, datele Dvs. personale nu vor fi transferate in afara spatiului economic european (SEE).
  1. Securitatea datelor
Am pus in aplicare masuri adecvate de securitate pentru a preveni pierderea accidentala a datelor dumneavoastra personale, utilizarea sau accesarea intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora. In plus, limitam accesul angajatilor tertilor, agentilor, contractantilor si altor terti, la datele Dvs. personale, doar la ceea ce este absolut necesar, in raport de scopurile mentionate in acest document. Acestia vor procesa datele Dvs. personale doar in baza instructiunilor noastre, fiind totodata supusi obligatiei de confidentialitate.

Suplimentar, am pus in aplicare proceduri pentru a face fata oricarei brese de securitate cu privire la datele Dvs. personale. Daca vor exista brese de securitate, iar datele Dvs. vor fi afectate, va vom notifica atat pe Dvs, cat si Autoritatea publica relevanta.  
  1. Pastrarea datelor
Cat timp vom folosi datele Dvs. personale? Vom pastra datele dumneavoastra personale atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii oricaror obligatii legale, contabile sau de raportare. Pentru a determina perioada de pastrare adecvata a datelor Dvs. cu caracter personal, luam in considerare urmatoarele criterii: cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de vatamare a Dvs., ca urmare a unei utilizari sau divulgari neautorizate a datelor cu caracter personal, scopurile pentru care procesam date cu caracter personal si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace, precum si obligatiile legale aplicabile.

  Detalii privind perioadele de pastrare pentru diferite categorii de date cu caracter personal, sunt disponibile in politica noastra de pastrare a datelor cu caracter personal, pe care o puteti solicita de la noi. Mai exact, cu titlu de exemplu, legea ne obliga sa pastram informatii de baza despre clientii nostri (precum date de: identitate, contact, financiare si de tranzactie) pentru cel putin 10 ani dupa ce relatia contractuala a incetat, din ratiuni fiscale, realizarea auditului si pastrarea inregistrarilor contabile. In anumite imprejurari, ne puteti solicita sa va stergem datele cu caracter personal. In acest sens, va rugam ne contactati. In unele imprejurari, putem anonimiza datele Dvs. personale (astfel incat sa nu mai poata fi asociate cu dumneavoastra) in scopuri de cercetare sau statistica, caz in care putem folosi aceste informatii pe termen nelimitat fara sa va mai anuntam.

 
  1. Drepturile dumneavoastra legale
Legislatia privind protectia datelor cu caracter personal, va recunoaste o serie de drepturi, ce pot fi exercitate in anumite conditii. Va rugam sa cititi sectiunea Glosar de mai jos, pentru o explicatie mai detaliata asupra acestor drepturi:   Daca doriti sa exercitati oricare dintre drepturile stabilite mai sus, va rugam sa ne contactati la datele de contact prezentate mai sus.

  Exercitarea drepturilor Dvs. este gratuita Nu va trebui sa platiti nicio taxa pentru a va exercita drepturile Dvs. referitoare la datele cu caracter personale. Cu toate acestea, s-ar putea sa va percepem o taxa rezonabila (doar pentru a acoperi costul operational) in cazul in care cererea Dvs. este in mod clar nefondata, repetitiva sau excesiva, aceasta atitudine echivaland cu exercitarea abuziva a drepturilor conferite de lege. Alternativ, este posibil sa refuzam sa raspundem cererii Dvs.

  Ce am putea avea nevoie de la Dvs. Ar putea fi necesar sa va solicitam informatii specifice, pentru a ne ajuta sa va verificam identitatea si sa va sprijinim, in exercitarea drepturilor Dvs. referitoare la datele cu caracter personal. Aceasta este o masura de securitate, pentru a ne asigura ca datele cu caracter personal nu sunt divulgate unor persoane care nu au dreptul sa le fie divulgate. De asemenea, va putem contacta pentru a va solicita informatii suplimentare in legatura cu solicitarea dumneavoastra, sau de a asigura celeritatea raspunsului nostru.

  Timpul de raspuns la solicitarile Dvs. Incercam sa raspundem tuturor solicitarilor legitime in termen de maxim o luna. Ocazional, comunicarea unui raspuns poate dura mai mult de o luna, daca cererea dumneavoastra este deosebit de complexa sau ati facut mai multe de cereri. In acest caz, va vom notifica un termen estimativ de raspuns si va vom tine la curent cu stadiul cererii/cererilor Dvs.

 
  1. Glosar
Temei legal   Executarea contractului inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar, pentru indeplinirea obligatiilor asumate prin contractul incheiat cu Dvs., sau prelucrarea datelor in etapa pre-contractuala (analiza si negocierea contractului).   Respectarea unei obligatii legale sau a unei masuri dispuse de Autoritatea Publica de Reglementare inseamna prelucrarea datelor Dvs. acolo si atunci cand este necesar pentru a respecta dispozitiile legale sau masurile dispuse de Autoritatile Publice cu rol in privinta protectiei datelor Dvs. cu caracter personal.   Terti (terte – parti) Terti interni  

Alte companii din grupul nostru, care actioneaza fie ca operator sau operatori asociati, si care au sediul in Spatiul Economic European (SEE) si care furnizeaza servicii.   Terti externi

  Drepturile Dvs. legale   Aveti dreptul de:   Acces la datele dumneavoastra personale (cunoscut sub numele de "drept de acces la datele cu caracter personal"). Acest drept va permite sa primiti o copie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs. si pentru a verifica faptul ca le prelucram in mod legal.

  Rectificare/Corectie a datelor personale pe care le detinem despre Dvs.. Acest drept va permite sa solicitati corectarea oricaror date incomplete sau incorecte pe care le detinem despre Dvs., este posibil sa verificam in prealabil acuratetea datelor noi furnizate.  

Stergerea datelor Dvs. personale. Acest drept va permite sa ne cereti sa stergem sau sa eliminam datele cu caracter personal in cazul in care nu exista niciun motiv rezonabil pentru ca noi sa continuam sa le prelucram. De asemenea, aveti dreptul de a ne solicita sa stergem sau sa eliminam datele dumneavoastra personale, in cazul in care ati exercitat cu succes dreptul de opozitie la prelucrarea (a se vedea mai jos), in cazul in care am putea prelucra datele Dvs. in mod ilegal sau in cazul in care suntem obligati a sterge datele Dvs. personale, pentru a respecta legea. Retineti, totusi, ca nu vom da intotdeauna curs solicitarii Dvs., de stergere a datelor cu caracter personal, daca exista motive legale specifice, situatie in care va vom informa.

  Opozitie la prelucrarea datelor Dvs. personale, in orice moment, din motive particulare, in cazul in care ne bazam pe un interes legitim (sau pe cele ale unui tert) cand procesam datele Dvs. aveti, de asemenea, dreptul de opozitie in cazul in care prelucram datele Dvs. personale pentru scopuri de marketing direct. In unele cazuri, am putea demonstra ca avem motive legitime de a prelucra informatiile Dvs., situatie in care vom continua prelucrarea datelor Dvs. pana cand motivele care ne determina sa procesam datele, nu vor mai fi de actualitate sau legitime.

  Restrictionare a prelucrarii datelor dumneavoastra personale. Acest drept va permite sa ne cereti sa suspendam prelucrarea datelor dumneavoastra personale in urmatoarele scenarii: (a) daca doriti ca noi sa stabilim acuratetea datelor; (b) in cazul in care prelucrarea datelor nu este legala, dar nu doriti ca noi sa le stergem; (c) in cazul in care doriti sa pastram datele, chiar daca noi nu mai avem nevoie de ele, Dvs. fiindu-va necesare a va fi recunoscut, asigurat sau exercitat un drept sau va protejati drepturile intr-o procedura judiciara; sau (d) in urma exercitarii dreptului de opozitie la prelucrarea datelor Dvs., dar noi trebuie sa verificam daca aveti motive rezonabile si justificate in acest sens.

  Transfer a datelor dumneavoastra personale sau catre o terta parte. Va vom furniza Dvs., sau unui tert pe care l-ati indicat in prealabil, datele Dvs. personale intr-un format structurat, utilizat in mod obisnuit, care poate fi citit automat. Va rugam sa retineti ca acest drept se aplica doar la datele cu caracter personal, pe care le procesam in baza consimtamantului Dvs. sau in baza executarii unui contract.

  Retragerea consimtamantului in orice moment, in cazul in care ne bazam pe consimtamantul Dvs. de a prelucra datele cu caracter personal. Daca va retrageti consimtamantul, acesta imprejurare nu va afecta legalitatea prelucrarii datelor anterior retragerii consimtamantului si este posibil sa nu va mai putem furniza anumite produse sau servicii. Va vom sfatui in acest sens, in cazul in care va exercitati acest drept.