Balustrada lemn

Oferă-ți siguranță și susținere cu balustradele noastre.

You are here:

Balustrada scara interioara

Balustradele din lemn sunt o opțiune atractivă pentru a oferi siguranță și susținere pe scări, balcoane și alte zone aflate la înălțime.

În plus, acestea pot fi personalizate în funcție de preferințele și designul interior al încăperii, oferind o varietate de modele, culori și finisaje.

În general, balustradele din lemn necesită doar o ușoară curățare periodică pentru a arăta bine. Lemnul tratat corespunzător va rezista o perioadă îndelungată de timp.

Varietate de opțiuni: balustrada poate fi finisată în diferite culori și nuanțe, ceea ce înseamnă că ai posibilitatea de a alege dintr-o varietate de opțiuni estetice. De asemenea, există multe stiluri diferite de balustrade din lemn de care poți să te inspiri.

Pentru variante de finisare lemn, vizitați pagina finisare scari lemn.

Tipuri de balustrade din lemn

a. Balustrade simple cu bare verticale – acestea sunt cele mai comune tipuri de balustrade din lemn, constând în bare verticale fixate între podestele sau treptele scărilor și un element superior orizontal numit mână curentă.

b. Balustrade cu ornamente – pot include diverse elemente decorative, cum ar fi modele sculptate în lemn, flori, frunze sau alte ornamente artistice. Acestea adaugă un plus de estetică și eleganță balustradei.

c. Balustrade cu bare orizontale – constau în bare orizontale aflate între treptele sau podestele scărilor și mâna curentă. Barele orizontale se fizează de stâlpii verticali ai balustradei, numiți și baluștri.

d. Balustrade cu panouri de sticlă sau lemn – constau în panouri verticale fixate între podestele sau treptele scărilor și o mână curentă superioară orizontală.

e. Balustrade curbate – sunt balustrade ale căror bare urmează un arc sau o curbă. Acestea sunt utilizate în special în clădirile cu arhitectură complexă sau modernă.

Galerie imagini

Parteneri de încredere

16+

ani de experiență

700+

proiecte de succes

Beneficiile folosirii serviciilor noastre

Calitate

Controlul riguros al calității scările noastre din stejar garantează calitatea și durabilitatea lor.

Precizie

Precizia noastră în realizarea scărilor interioare asigură potrivirea lor perfectă în orice spațiu.

Soluții moderne

Folosim soluțiile moderne în producerea scărilor pentru ca acestea să fie perfect adaptate nevoilor tale.

Pasiune

Pasiunea noastră pentru lemn se reflectă în fiecare scară interioară din stejar pe care o producem.

Comandă balustrada ta din lemn, personalizată